Grunnkurs inne

Dette kurset gir deg kunnskap til å sikre en klatrer på led på en trygg måte og også klatre trygt selv. Kurset bygger på kursopplegget som er utarbeidet av Norges Klatreforbund og ender opp i Brattkortprøven, som dere sannsynligvis kommer til å bestå etter kurset. Etter endt kurs så får du 14 dagers gratis klatring i senteret.

Dersom vi ikke får til å ta prøven innenfor kurset, avtaler vi et nytt tidspunkt for denne. Selv om det først og fremst er et sikringskurs, vil det bli mye klatring i løpet av disse to dagene og du vil lære mye om klatreteknikk også. Det kan være en fordel å ha klatra litt før en går på dette kurset.

Prøv gjerne med buldring en gang eller to, eller ta kurset Prøv klatring så vet du mer om hva du går til.Brattkort kreves hvis du skal sikre og klatre på led og topptau i klatreSenteret og de aller fleste klatresentrene i Norden og skal forevises i kassa hvis man skal bruke tauveggen.

Etter endt kurs får du et midlertidig brattkort med varighet på 3 uker. Du må selv registrere deg på NKF sin nettside for å få det permanente brattkortet. Du får også 14 dagers gratis klatring etter kurset, og mulighet å kjøpe alt du trenger av startutstyr til rabatterte priser!

Det vil være maksimalt 6 deltakere pr. instruktør på kurset. Vi trenger minimum tre deltakere for å gjennomføre kurset, men det hender vi gjennomfører med bare to også. Du vil få beskjed i rimelig tid hvis vi ikke får det til.

Hvis du vil melde på en gruppe, kan vi få til andre dager og tidspunkt med bare ta kontakt med oss ved å fylle ut dette kontaktskjema.

Krav: Minimum 13 år, godkjenning fra foresatte inntil fylte 18 år.

Kurset er på 8 timer fordelt på to kvelder.

Pris: 1200,- Inkl. Brattkortprøve, inngang og lån av nødvendig utstyr.

Neste kurs

tir 16

Prøv klatring

oktober 16 @ 17:00 - 19:00
ons 17

Grunnkurs inne

oktober 17 @ 17:00 - oktober 18 @ 21:00
tir 23

Grunnkurs inne

oktober 23 @ 17:00 - oktober 24 @ 21:00
ons 24

Prøv klatring

oktober 24 @ 17:00 - 19:00
man 29

Prøv klatring

oktober 29 @ 17:00 - 19:00
Share This