Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Sommercamp uke 32

august 6 - august 10

Registrations are closed for this event

Sommercamp Uke 32 – 2018

5 dager klatreferie for barn og ungdom – en knallstart på sommerferien!

Mens de voksne må jobbe og slite i sommervarmen, er det ingen grunn til at barna skal gå hjemme og sture. Bli med på klatreCamp og lær og opplev klatresportens gleder. Mye moro med nye og gamle venner. Campen vil være både inne i Klatresenteret og ute på klipper rundt byen.

Alder: 10-16 år

Alle klatrer i utgangspunktet sammen, men vi kan komme til å dele opp i grupper for en del aktiviteter. I utgangspunktet deler vi da opp i over og under 13 år.

Kvalifikasjon:

Det trengs ingen erfaring med klatring fra før. Det som trengs er lyst til å klatre. Når denne uka er over har nok både evner og lyst til klatring økt betraktelig.

Utstyr:

De som skal delta må ha klatresko og klatresele. Klatreseler er inkludert i kursavgifta, men sko regner vi som personlig utstyr. Sko kan leies for 40,-/dag, men kan også kjøpes i butikken vår. Deltakerne på Campen får 10% rabatt på alt klatreutstyr.

Klær som passer dagens vær.

Deltakerne må ta med niste og drikke hver dag. Når vi skal grille er det grillmat som gjelder. Det gir vi beskjed om fra dag til dag.

Antall deltakere: Vi ønsker å få til et bra opplegg for alle interesserte, men vi setter en foreløpig grense på 12 deltakere for hver uke, så får vi løse det hvis etterspørselen blir større.

Pris:

Deltaker 3150,-
Søsken 2850,-
Vi sender ut faktura på e-post.

Foreløpig program:

Vi vil måtte tilpasse aktivitetene til været, men vi vil gjerne være ute så mye som mulig. Det er ute på stein klatringa har sin naturlige arena og det er der du blir skikkelig god til å klatre.

Mandag
Oppstart og bli kjent inne i klatresenteret. Opplæring i sikring og sikkerhetsregler. Deltakerne får prøve grensene sine i klatreveggen og lære seg litt klatreteknikk. Hvis været er godt, drar vi ut i Korsvika for å klatre litt der

Tirsdag
Oppstart inne i senteret. Etter Lunsj drar vi ut i Korsvika for å buldre og klatre tau i fjellet.

Onsdag
Oppstart i senteret, men vi drar fort ut i Korsvika. Vi skal rappellere ned en 50 meter høy klippe – adrenalinhøydepunktet i uka. I tillegg vil vi klatre tau og buldre på klippene ned mot sjøen. Pølsebål og kanskje bading?

Torsdag
Oppmøte på Tikneppen i Bymarka (Ved Kobberdammen) for en hel dag med uteklatring. Vi skal klatre på fine granittruter med forskjellig vanskelighetsgrad. Vi rigger opp zipline, slengdisse og slakkline for en dag med mye lek og aktivitet. Konglekriger kan bryte ut når man minst venter det. Vi tar sjansen på et lite pølsebål eller tar med grill for å kose oss med tradisjonsrik turmat.

Fredag

Oppmøte i senteret, men vi drar rett ut i Korsvika og klatrer. Avslutning inne i senteret fra lunch. Foreldre er velkomne til å bli med og klatre og se hvor flinke kidsa har blitt.

Detaljer

Start:
august 6
Slutt:
august 10

Sted

Trondheim Klatresenter
Falkenborgveien 37
Trondheim, 7044 Norge
Telefon:
91907291
Hjemmeside:
www.trondheim-klatresenter.no