Instruksjons- og treningsveileding

Trondheim Klatresenter tilbyr kurs og veiledning i klatreteknikk for de som ønsker å løfte nivået sitt og bli en bedre klatrer. Vi samarbeider med dyktige instruktører på området. Vi vil tilby følgende opplegg:

Bli en bedre klatrer!

 

Remi Boyer kommer fra Frankrike og har klatret mange år rundt om i Alpene og i Sør-Frankrike. Han bor i Fontainebleau, men akkurat nå har han et studieår i Trondheim.

Remi har holdt mange teknikk og treningskurs i klatring, og vi har engasjert han til å holde noen kurs for oss. Disse kursene går over fire kvelder med 2 timer pr. kveld. Kursene går på onsdager fra kl. 19:00. Nytt kurs starter onsdag 11. april.

Kursene til Remi fokusere på at du skal få bedre kunnskap på hvordan du skal trene for å bli en bedre klatrer. Dette er individuelt tilpasset ved at Remi tester deltagere, og gir tips og råd om hvordan du bør trene.

Prisen på kurset er kr. 1000,- for 4 kvelder á 2 timer.

Du kan melde deg på kurset her

Her er mer informasjon om Remi Boyer.

 

Klatre-, teknikk- og treningskurs

Klatring er en kombinasjon av teknikk og styrke/utholdenhet, og kursene kommer til å ta for seg alle disse elementene. Opplegget skreddersys til klatrers styrke og svakhet og tilpasses den enkeltes individuelle behov.

Kurset går over 5 treninger, hver med varighet på 1,5 time. Det settes opp trening 2 ganger pr uke. Deltagere med samme forutsetninger og nivå settes sammen. Kurset blir avholdt når man har minimum 3 deltagere. Maksimum antall deltagere pr kurs er 5.

Første sesjon blir brukt til å bli kjent med deltagere og definering av fokusområder for hver enkelt deltager. De påfølgende sessions brukes til veiledning innen fokusområdene. Fokusområdene kommer til å være en blanding av teknikk og styrke/utholdenhet, men ikke nødvendigvis likt fordelt. Behov vil være forskjellig for hver enkelt deltager.

Ved endt kurs så vil deltager få et opplegg for videre trening etter kurset. Det vil også være mulig med oppfølging på et senere tidspunkt.

Pris for kurs 5*1,5 time = 1500,-

Kurset settes når det er nok deltagere. Dersom du er interessert i kurset så kan du melde din interesse her:

 

Kontaktinfo

 

Personlig veiledning

Trondheim Klatresenter tilbyr enkelttimer med personlig veiledning.  Her vil klatrer få spesifikk veiledning innen et fokusområde. Tema kan f.eks være fingertrening, dynamiske bevegelser, balanse, styrketrening, overhengs klatring osv.  Deltager beskriver sitt tema/fokusområde og nivå på forhånd, og instruktør forbereder aktuelle buldre og øvelser slik at timen blir svært produktiv.

Pris for enkelttime = 700,-

Dersom du er interessert i kurset så kan du melde din interesse her:

Kontaktinfo

Neste kurs

søn 27

Leding på naturlige sikringer

mai 25 @ 16:00 - mai 27 @ 16:00
man 28

Grunnkurs inne

mai 28 @ 17:00 - mai 29 @ 21:00
ons 30

Prøv klatring

mai 30 @ 17:00 - 19:00
jun 01

Kameratredning

juni 1 @ 16:00 - juni 3 @ 16:00
jun 05

Prøv klatring

juni 5 @ 17:00 - 19:00
Share This