Knøtteklatring

Vi setter i gang med en klatregruppe for de aller minste – de under 7 år. Opplegget vil være buldring og tauklatring med instruktør. Det er Emilie Kvamme Fjeldstad, den blide bergensjenta vår, som skal være trener for denne gjengen som vil være framtida til Klatrenorge. Opplegget vil være med både buldring og tauklatring. Målet for treningene er klatreglede og lek, men i leken har vi stort fokus på klatreferdigheter, mestring og fremgang. Det er ikke nødvendig med noe erfaring fra klatring, men det er viktig at barna er gira på klatring.

Treningene er 1,5 timer med trener en dag hver uke fra uke 34, med 17 treninger frem til juleferien. Vi tar fri i høstferien, men barna kan komme og klatre på egenhånd denne uka. Hvis man er syk eller borte fra treninga av en eller annen grunn, får man en gratis inngang i senteret en annen dag. Foreløpig setter vi opp en gruppe på mandag kl 17:00-18:30.

Når det skal klatres med tau, vil vi at dere foreldre er med og sikrer. Dere skal få opplæring av oss og etter hvert vil dere kunne få topptaukortet som gir dere lov til å sikre i alle klatresentrene i Norge. Ellers er det fint om dere er tilgjengelige, men litt mer i bakgrunnen slik at instruktøren får ledet aktivitetene uten så mye publikum.

Vi åpner for maksimalt 10 deltakere i hver gruppe. Man kan melde seg på for hele høsten, eller fra gang til gang hvis det er ledige plasser. Det er mulig å melde seg på for resten av høsten underveis i semesteret.

Prisene er:

Hele høsten 3060,- 180,-/gang
En gang 220,-  

Hvis dere vil melde dere på underveis i semesteret (forutsetter at det er ledig plass), betaler dere 180,-/gang for de gjenstående treningene.

Påmelding:

Du kan melde deg på her.

Share This