Sommercamp 2017

Nok en gang inviterer vi Trondheims klatreinteresserte barn og unge til en ukes intensiv klatreopplevelse i klatresenteret og på klipper rundt byen. Mens de voksne må jobbe og slite i sommervarmen, er det ingen grunn til at barna skal gå hjemme og sture. Bli med på klatreCamp og lær og opplev klatresportens gleder. Mye moro med nye og gamle venner.

Det blir mye klatring, friluftsliv, lek og moro. Vi fokuserer på å skape klatreglede hos de unge og ønsker at de skal bryte sine egne grenser innenfor trygge rammer. Om de er erfarne klatrere, nybegynnere eller aldri har klatra før, skal vi finne gode utfordringer til dem gjennom en uke med variert aktivitet. Vi har etter hvert opparbeida oss stor kompetanse på barne- og ungdomsarbeid med klatring, og er stolte over kvaliteten på tilbudet vårt.

Vi har satt opp Camp i tre uker denne sommeren: Rett etter skoleslutt og rett før skolestart- ukene 25, 26 og 33. Men hvis det blir en overveldende etterspørsel, har vi mulighet til å lage Camp i ukene 27 og 32 også.

Gjør denne sommeren til en sommer barna vil huske lenge: Klikk dere inn på ønsket uke der dere kan lese mer om opplegget og melde på deres håpefulle.

Share This