Sommercamp 2018

Nok en gang inviterer vi Trondheims klatreinteresserte barn og unge til en ukes intensiv klatreopplevelse i klatresenteret og på klipper rundt byen. Mens de voksne må jobbe og slite i sommervarmen, er det ingen grunn til at barna skal gå hjemme og sture. Bli med på klatreCamp og lær og opplev klatresportens gleder. Mye moro med nye og gamle venner. Alder fra barneskolealder.

Det blir mye klatring, friluftsliv, lek og moro. Vi fokuserer på å skape klatreglede hos de unge og ønsker at de skal bryte sine egne grenser innenfor trygge rammer. Om de er erfarne klatrere, nybegynnere eller aldri har klatra før, skal vi finne gode utfordringer til dem gjennom en uke med variert aktivitet. Vi har etter hvert opparbeida oss stor kompetanse på barne- og ungdomsarbeid med klatring, og er stolte over kvaliteten på tilbudet vårt.

Vi har satt opp Camp i fire uker denne sommeren: Rett etter skoleslutt – ukene 26 og 27 – og rett før skolestart – ukene 32 og 33. Hvis det blir en overveldende etterspørsel, har vi mulighet til å lage Camp i uke 31 også. Vi har satt en grense på 12 deltakere hver uke, men hvis det skulle strømme på med påmeldinger skal vi gjøre det vi kan for at alle som vil skal få klatre.

Gjør denne sommeren til en sommer barna vil huske lenge: Klikk dere inn på ønsket uke der dere kan lese mer om opplegget og melde på deres håpefulle.

Share This