Treningsgruppe

Vi tilbyr en fast treningsøkt i uka med våre veldig kompetente trenere. Du kan være nybegynner eller litt mer erfaren og vi skal klare å hjelpe deg til å bli en bedre klatrer. For høstsemesteret er det 15  treningsøkter mellom oppstart i uke 35 og avslutning i uke 50. (I høstferien er det treningsfri, men dere skal få komme og trene på egenhånd hvis dere vil.)

Treningsavgften inkluderer inngang i senteret, en engasjert trener med et bra treningsopplegg, klatreutstyr som tau, sele, bremser. Vi anbefaler at dere har eget utstyr, men det eneste dere må ordne med selv, er klatresko. Som deltakere i treningsgruppene våre, får dere 10% på klatreutstyr i butikken.

Aldersfordeling og pris

Knøtteklatring ( -7) er for de aller yngste født i 2009 eller senere. Prisen for hele semeteret er 2700,-. Det er mulig å booke enkeltøkter så lenge det er ledig kapasitet. Da koster det 220,- pr gang

Barnegruppene (8-12) er for de som er født 2009-2005. Pris 2700,- for hele semesteret.

Ungdomsgruppene (13+) er for de som er født 2004 eller tidligere. Pris 3000,- for hele semesteret.

Voksengruppa er for de som føler seg voksne nok, men i utgangspunktet fra 17 år. Øktene for de voksne varer i 2 timer. Pris 3300,- for hele semesteret.

Dersom man blir med underveis i semesteret, avregnes prisen mot gjenstående antall økter.

 

Nybegynner eller viderekommende?

Vi har delt opp gruppene i nybegynner og viderekommende. Det er for å gi dere et tilpasset opplegg i treningene. Vær ærlig med dere selv om nivå og ambisjoner, så blir gruppene og treningene best. Hvis du er usikker på hvilket nivå som er det rette for deg eller ditt barn, kan du spørre oss, så skal vi gi deg et godt råd.

Nybegynnergruppene er for de som er helt ferske eller ikke har klatret så lenge. Her vil det bli lagt vekt på grunnleggende klatreteknikk og forståelse av sikkerhet.

Viderekommendegruppene er for de som har klatret en del før, kanskje deltatt 2-3 semester her tidligere. Her vil det være fokus på å utvikles mer som klatrer og det blir litt mer styrketrening, men ekstra fokus på spesifikk teknikktrening.

Viderekommende + Det er en del av ungdommene som begynner å få ambisjoner om å bli skikkelig gode til å klatre, kanskje også delta i konkurranser etter hvert. For denne gjengen anbefaler vi å bli med på gruppene Barn 5 eller Ung 3 med Petter som trener. Her blir det kjørt økter med spissa teknikktrening som vil føre til skikkelig fremgang i klatreveggen. Deltakerne i Viderekommet + bør trene klatring i tillegg til denne ene økta i uka, men det viktigste er riktig motivasjon.

Satsing. Hvis det er noen som lar seg friste av konkurranseklatring eller ønsker å bli skikkelig gode, er det kanskje treningsgruppene til Trondheim Klatreklubb som er det rette. Ta kontakt med oss i tilfelle, så formidler vi videre.

Trenerne våre:

Stian Simonsen har vært trener for de yngste klatrerne våre i flere år og er veldig flink til å skape engasjement og klatreglede i gruppene. Stian er med på å utvikle innholdet i treningene og har mange fine øvelser på lager.

Daniel Heyler er en solid og sterk klatrer både ute og inne og er en av våre faste rutesettere i senteret. Han studerer til daglig og trives godt med unge mennesker. Daniel  er en erfaren og dyktig instruktør og har holdt kurs for oss i flere år.

Tuva Stavø (18) er en av Trondheims mest lovende unge konkurranseklatrere og havner stadig helt i toppen av resultatlistene i Norgescupen. Hun har en spesielt god forståelse for bevegelse og klatreteknikk og er veldig flink til å lære bort klatring.

Petter Slungård Kristensen (21) er en veldig sterk klatrer både ute og inne, med og uten tau. Petter er med og skrur ruter i Klatresenteret og er også trener for unge konkurranseklatrere i Trondheim Klatreklubb.

Emilie Kvamme Fjeldstad er en ung sterk klatrer med allsidig klatrekompetanse. Hun har konkurrert i norgescupen i mange år og vært trener og instruktør i hjemklubben Bergen klatreklubb. Nå studerer hun i Trondheim og hjelpe ross med treningsgruppene. Vi kjenner henne som en omgjengelig og positiv jente og synes hun gjør en fremragende jobb. Hun har vært med på å lage knøtteklatringsgruppa med oss, og det har vært en ubetinget suksess.

 

Gruppene

Vi åpner for maksimalt 10 deltakere på hver gruppe. Dette er for å holde så høy kvalitet som mulig på treninga. 

Trykk på gruppens navn for å gå til påmeldingsskjema.

Vi gjør oppmerksom på at de som var på gruppene vår 2017 har prioritet foran nye deltakere.

Gruppe Nivå Dag Tid Trener Pris 15 treninger
Knøtt 1 FULLT Alle Mandag 17:00 – 18:30 Emilie 2700,-
Barn 1 FULLT Nybegynner Mandag 17:00 – 18:30 Stian 2700,-
Barn 2 FULLT Nybegynner Tirsdag 17:00 – 18:30 Stian 2700,-
Barn 3 FULLT Nybegynner Torsdag 17:00 – 18:30 Stian 2700,-
Barn 4 FULLT Viderekommet Tirsdag 18:30 – 20:00 Emilie 2700,-
Barn 5 FULLT Viderekommet Onsdag 17:00 – 18:30 Tuva 2700,-
Barn 6 Viderekommet + Torsdag 17:00 – 18:30 Petter 2700,-
Ung 1 Nybegynner Mandag 18:30 – 20:00 Stian 3000,-
Ung 2 Viderekommet Onsdag 18:30 – 20:00 Tuva 3000,-
Ung 3 Viderekommet + Torsdag 18:30 – 20:00 Petter 3000,-
Voksne Har klatret før Onsdag 20:00 – 22:00 Daniel 3300,-

Priser er for 15 treninger i løpet av semesteret.

Familierabatt: Det gis 20% rabatt til søsken fra nr 2 osv. (rabatten gis til søsken med lavest pris)

Medlemsrabatt: Det gis 15% rabatt til medlemmer i Trondheim Klatresenter (med medlemskort som gir inngang i senteret)

Hvis det blir fullt på de oppsatte gruppene, vil vi så langt vi har kapasitet sette opp nye grupper for å dekke behovet for organisert klatring i Trondheim.

Share This