Treningsgruppe

Treningsgruppene har en treningsøkt i uka med våre kompetente trenere. Du kan være nybegynner eller litt mer erfaren og vi skal klare å hjelpe deg til å bli en bedre klatrer og ikke minst finne klatregleden.

For høstsemesteret er det 15 treningsøkter mellom oppstart i uke 35 og avslutning i uke 50. (I høstferien er det treningsfri. Treningsavgften inkluderer inngang i senteret, en engasjert trener med et bra treningsopplegg, klatreutstyr som tau, sele, bremser. Vi anbefaler at dere har eget utstyr. Det eneste dere må ordne med selv, er klatresko. Som deltakere i treningsgruppene våre, får dere 10% på klatreutstyr i butikken.

Aldersfordeling og pris

Knøtteklatring ( -7) er for de aller yngste født i 2011 eller senere. Prisen for hele semeteret er 2700,-. Det er mulig å booke enkeltøkter så lenge det er ledig kapasitet. Da koster det 220,- pr gang. Kontakt oss på e-post trening@trondheim-klatresenter.no eller på telefon 414 49 948 for å finne ut om det er ledig plass for en enkeltøkt.

Barnegruppene (8-12) er for de som er født 2010-2006. Pris 2700,- for hele semesteret.

Ungdomsgruppene (13+) er for de som er født 2005 eller tidligere. Pris 3000,- for hele semesteret.

Voksengruppa er for de som føler seg voksne nok, men i utgangspunktet fra 17 år. Øktene for de voksne varer i 2 timer. Pris 3300,- for hele semesteret. Dersom man blir med underveis i semesteret, avregnes prisen mot gjenstående antall økter.

Nybegynner eller viderekommende? Vi har delt opp gruppene i nybegynner og viderekommende. Det er for å gi dere et tilpasset opplegg i treningene. Vær ærlig med dere selv om nivå og ambisjoner, så blir gruppene og treningene best. Hvis du er usikker på hvilket nivå som er det rette for deg eller ditt barn, kan du spørre oss, så skal vi gi deg et godt råd.

Nybegynnergruppene er for de som er helt ferske eller ikke har klatret så lenge. Her vil det bli lagt vekt på grunnleggende klatreteknikk og forståelse av sikkerhet.

Viderekommendegruppene er for de som har klatret en del før, kanskje deltatt 2-3 semester her tidligere. Her vil det være fokus på å utvikles mer som klatrer og det blir litt mer styrketrening, men ekstra fokus på spesifikk teknikktrening.

Viderekommende + Det er en del av ungdommene som begynner å få ambisjoner om å bli skikkelig gode til å klatre, kanskje også delta i konkurranser etter hvert. For denne gjengen anbefaler vi å bli med på gruppene Barn 5 eller Ung 3 med Tuva som trener. Her blir det kjørt økter med spissa teknikktrening som vil føre til skikkelig fremgang i klatreveggen. Deltakerne i Viderekommet + bør trene klatring i tillegg til denne ene økta i uka, men det viktigste er riktig motivasjon.

Satsing. Hvis det er noen som lar seg friste av konkurranseklatring eller ønsker å bli skikkelig gode, er det kanskje treningsgruppene til Trondheim Klatreklubb som er det rette. Ta kontakt med oss i tilfelle, så formidler vi videre.

Trenerne våre:

Stian Simonsen er den treneren som har vært med oss lengst og har vært med å utforme opplegget rundt barne- og ungdomsklatring i Klatresenteret. Stian er en fantastisk trivelig person som har et veldig godt lag med ungene. Deltakerne på gruppene hans får en rask progresjon opp klatreveggene og ungene har det veldig morsomt på treningene og det er som kjent det viktigste.

Tuva Stavø (19) er en god og erfaren klatrer og trener med fartstid fra konkurranseklatring så vel som sportsklatring og tradklatring ute. Tross sin unge alder er hun en erfaren klatrer som har mye å lære bort til de kommende generasjoner av klatrere. Hun har jobbet som  trener her i Klatresenteret i mange år allerede og lager gode treningsopplegg for de aller ivrigste unge klatrerne i Senteret.

Rolf Martin Bjørngaard Håvar Sørbø har jobbet med knøtteklatring det siste året sammen med Emilie som dessverre må forlate byen etter endt studie. Men Håvar blir slett ingen dårlig erstatter. Han har et veldig godt lag med de yngste og skal videreføre og videreutvikle Knøtteklatring som har blitt et veldig populært tilbud her i Klatresenteret.

Andreas Hauge Larsen er en ivrig klatrer og en flink trener og instruktør. Han har trent voksengruppa det siste semesteret og tilført mye nye øvelser og hjulpet deltakerne til å forbedre sine prestasjoner i klatreveggen. Deltakerne gir ham veldig gode skussmål og vi er glad for at han vil fortsette å jobbe hos oss. I tillegg til treningsgrupper og kurs her i Klatresenteret, jobber Andreas med Klatring for alle som er et fantstisk tilbud som drives av Trondheim Klatreklubb her i våre lokaler.

Gruppene Vi åpner for maksimalt 10 deltakere på hver gruppe. Dette er for å holde så høy kvalitet som mulig på treninga.  Trykk på gruppens navn for å gå til påmeldingsskjema. Vi gjør oppmerksom på at de som var på gruppene i vår har prioritet foran nye deltakere.

Gruppe Nivå Dag Tid Trener Pris 15 treninger
Knøtt Full Alle Tirsdag 17:00 – 18:30 Håvar 2700,-
Barn 1 Full Nybegynner Mandag 17:00 – 18:30 Stian 2700,-
Barn 2 Full Nybegynner Hvis behov. Tirsdag 17:00 – 18:30 Stian 2700,-
Barn 3 Full Nybegynner Torsdag 17:00 – 18:30 ? 2700,-
Barn 4 Full Viderekommet Tirsdag 18:30 – 20:00 Stian 2700,-
Barn 5 Viderekommet Onsdag 17:00 – 18:30 Rolf Martin 2700,-
Barn 6 Viderekommet + Torsdag 17:00 – 18:30 Tuva 2700,-
Ung 1 Full Nybegynner Mandag 18:30 – 20:00 Stian 3000,-
Ung 2 Full Viderekommet Onsdag 18:30 – 20:00 Rolf Martin 3000,-
Ung 3 Viderekommet + Torsdag 18:30 – 20:00 Tuva 3000,-
Voksen Nybegynner/klatret litt Onsdag 20:00 – 22:00 Andreas 3200,-

Priser er for 15 treninger i løpet av semesteret.  Familierabatt: Det gis 20% rabatt til søsken fra nr 2 osv. (rabatten gis til søsken med lavest pris) Medlemsrabatt: Det gis 15% rabatt til medlemmer i Trondheim Klatresenter (med medlemskort som gir inngang i senteret)

Hvis det blir fullt på de oppsatte gruppene, vil vi så langt vi har kapasitet sette opp nye grupper for å dekke behovet for organisert klatring i Trondheim. Ta kontakt i så fall.

Share This