Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Dawn Wall på Trondheim Klatresenter

10. november 2018 @ 20:30 - 22:30

kr150

I 2015 utførte amerikanerne Tommy Caldwell og Kevin Jorgeson det mest vanvittige friklatringsstuntet som noensinne var blitt utført, da de bestemte seg for å  bestige The Dawn Wall, den kilometerlange klippen i Yosemite Valley som fram til da var regnet som umulig å overvinne. I den svimlende dokumentaren THE DAWN WALL befinner vi oss i fjellsiden med de to fryktløse atletene, og får et intimt – og ikke minst halsbrekkende – innblikk i deres unike vågestykket.

Samtidig viser THE DAWN WALL oss at Caldwell og Jorgesons ekspedisjon er langt mer enn bare et dumdristig stunt. Gjennom intervjuer med klatrerne og menneskene rundt dem, blir det klart at den vertikale reisen har påtatt seg en metaforisk verdi for Caldwell, som har vært gjennom mye motgang i livet. Slik blir THE DAWN WALL ikke bare en uhyre spennende dokumentasjon av mot og overmot, men også en nærstudie i menneskets evne til å reise seg fra de dypeste avgrunner.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Detaljer

Dato:
10. november 2018
Tid
20:30 - 22:30
Kostnad:
kr150

Arrangør

GRIP Leangen
Telefon:
91907291
Hjemmeside:
www.gripklatring.no

Sted

GRIP Leangen
Falkenborgveien 37
Trondheim, 7044 Norge
+ Google Map
Telefon:
91907291
Hjemmeside:
www.gripklatring.no