Sommercamp 2019

Nok en gang inviterer vi Trondheims klatreinteresserte barn og unge til en ukes intensiv klatreopplevelse i klatresenteret og på klipper rundt byen. Mens de voksne må jobbe og slite i sommervarmen, er det ingen grunn til at barna skal gå hjemme og sture. Bli med på klatreCamp og lær og opplev klatresportens gleder. Mye moro med nye og gamle venner. Alder fra barneskolealder.

En uke med klatring, friluftsliv, lek og moro. Vi fokuserer på å skape klatreglede hos de unge og ønsker at de skal bryte sine egne grenser innenfor trygge rammer. Om de er erfarne klatrere, nybegynnere eller aldri har klatret før, skal vi finne gode utfordringer med variert aktivitet. Vi har etter hvert opparbeidet oss god kompetanse på barne- og ungdomsarbeid innen klatring, og er stolte over kvaliteten på tilbudet vårt.

Vi har satt opp Camp i fire uker denne sommeren: Rett etter skoleslutt – ukene 26 og 27 – og rett før skolestart – ukene 32 og 33.  Vi har satt en grense på 12 deltakere hver uke for å sikre best mulig oppfølging for barna.

Om dere ønsker ytterligere info, klikk dere inn på ønsket uke der dere kan lese mer om opplegget og eventuelt melde på.