Treningsgrupper

Vi tilbyr en fast treningsøkt i uka med våre kompetente trenere. Du kan være nybegynner eller litt mer erfaren og vi skal klare å hjelpe deg til å finne klatreglede og bli en bedre klatrer. Høstens grupper starter opp i uke 35 og avsluttes i uke 50. Ingen trening i høstferien (uke 41).

Treningsavgiften inkluderer inngang i senteret, en engasjert trener med et bra treningsopplegg, klatreutstyr som tau, sele, og brems. Vi anbefaler at dere har eget utstyr etterhvert men det eneste dere må ordne med selv fra start, er klatresko og kalk. Barn på knøtteklatring trenger ikke sko i starten. Som deltakere i treningsgruppene våre, får dere 10% på klatreutstyr i butikken.

Aldersfordeling og pris

Knøtteklatring  er for de aller yngste mellom fire og seks år. Prisen for hele semeteret er 2800,-.

Barnegruppene er for de som er mellom syv og 12 år. Pris 2800,- for hele semesteret.

Ungdomsgruppene er for de som er 13+. Pris 3000,- for hele semesteret.

Voksengruppa er for de som føler seg voksne nok, men i utgangspunktet fra 18 år. Øktene for de voksne varer i 2 timer. Pris 3300,- for hele semesteret.

Dersom man blir med underveis i semesteret, avregnes prisen mot gjenstående antall økter.

Nybegynner eller viderekommende?

Vi har delt opp gruppene i nybegynner og viderekommende. Det er for å gi dere et tilpasset opplegg i treningene. Vær ærlig med dere selv om nivå og ambisjoner, så blir gruppene og treningene best. Hvis du er usikker på hvilket nivå som er det rette for deg eller ditt barn, kan du spørre oss, så skal vi gi deg et godt råd.

Nybegynnergruppene er for de som er helt ferske eller ikke har klatret så lenge. Her vil det bli lagt vekt på grunnleggende klatreteknikk og forståelse av sikkerhet.

Viderekommendegruppene er for de som har klatret en del før, kanskje deltatt 2-3 semester her tidligere. Her vil det være fokus på å utvikles mer som klatrer og det blir litt mer styrketrening, men ekstra fokus på spesifikk teknikktrening.

Viderekommende + Det er en del av ungdommene som begynner å få ambisjoner om å bli skikkelig gode til å klatre, kanskje også delta i konkurranser etter hvert. På disse treningene er det sterkt fokus på teknikk samt grunnleggende styrke for klatrere.  Deltakerne i Viderekommet + bør trene klatring i tillegg til denne ene økta i uka, men det viktigste er riktig motivasjon.

Satsing. Hvis det er noen som lar seg friste av konkurranseklatring eller ønsker å bli skikkelig gode, er det kanskje treningsgruppene til Trondheim Klatreklubb som er det rette. Ta kontakt med oss i tilfelle, så formidler vi videre.

Trenerne våre:

Stian Simonsen er den treneren som har vært med oss lengst og har vært med å utforme opplegget rundt barne- og ungdomsklatring i Klatresenteret. Stian er en fantastisk trivelig person som har et veldig godt lag med ungene. Deltakerne på gruppene hans får en rask progresjon opp klatreveggene og ungene har det veldig morsomt på treningene og det er som kjent det viktigste.

Tuva Stavø  er en god og erfaren klatrer og trener med fartstid fra konkurranseklatring så vel som sportsklatring og tradklatring ute. Tross sin unge alder er hun en erfaren klatrer som har mye å lære bort til de kommende generasjoner av klatrere. Hun har jobbet som  trener her i Klatresenteret i mange år allerede og lager gode treningsopplegg for de aller ivrigste unge klatrerne i Senteret.

Håvar Sørbø har jobbet med knøtteklatring det siste året sammen med Emma. Håvar har et godt lag med de yngste og skal videreføre og videreutvikle Knøtteklatring som har blitt et veldig populært tilbud her i Klatresenteret.

Andreas Hauge Larsen er en ivrig klatrer og en flink trener og instruktør. Han har trent voksengruppa det siste semesteret og tilført mye nye øvelser og hjulpet deltakerne til å forbedre sine prestasjoner i klatreveggen. Deltakerne gir ham veldig gode skussmål og vi er glad for at han vil fortsette å jobbe hos oss. I tillegg til treningsgrupper og kurs her i Klatresenteret, jobber Andreas med Klatring for alle som er et fantstisk tilbud som drives av Trondheim Klatreklubb her i våre lokaler.

Idun Tokle Larsen har hatt knøtteklatring sammen med Håvar. I tillegg har hun både barn og ungdomsgrupper. Hun er blid, sterk og positiv og har masse å lære bort til barna

Gruppene

Vi åpner for maksimalt 10 deltakere på hver gruppe. Dette er for å holde så høy kvalitet som mulig på treninga. og ikke minst viktig for å ivareta sikkerhet. Det er derfor IKKE mulig å åpne opp for flere deltakere enn 10 dersom gruppa blir full. Håper på forståelse for dette. Send e-post til anne.marie@trondheim-klatresenter dersom gruppen er full og dere ønsker å stå på venteliste!

Trykk på gruppens navn for å gå til påmeldingsskjema.

Gruppe Nivå Dag Tid
Knøtt 1 Alle Mandag 17:00 – 18:30
Barn 1 Nybegynner Mandag 17:00 -18:30
Barn 2 Nybegynner Tirsdag 17:00 – 18:30
Barn 3 Viderekommen Tirsdag 18:30 – 20:00
Barn 4 Viderekommen Onsdag 17:00 – 18:30
Barn 5 Nybegynner Torsdag 17:00 – 18:30
Barn 6 Viderekommen + Torsdag 17:00 -18:30
Ung 1 Nybegynner Mandag 18:30 – 20:00
Ung 2 Nybegynner Torsdag 18:30 – 20:00
Ung 3  Viderekommen Onsdag 18:30 – 20:00
Ung 4 Viderekommen+ Torsdag 18.30 – 20.00
Voksen Har klatret før Onsdag 20:00 – 22:00

Familierabatt: Det gis 20% rabatt til søsken fra nr 2 osv. (rabatten gis til søsken med lavest pris)

Medlemsrabatt: Det gis 15% rabatt til medlemmer i Trondheim Klatresenter (med medlemskort som gir inngang i senteret)

 

Share This